+ och -

Här kommer en liten + och - lista just nu. Gillar dessa listor för att man verkligen tänker lite extra på allt bra i livet och det som är - är oftast inte allt för dåligt. Vilket gör att denna lista lämnar mig på ett bra humör!

+ Har äntligen tagit tag i att städa mitt rum, garderoben och byrålådorna. Har bara två lådor till i byrån att rensa, sminkbordet och lådorna under sängen. Sen är hela mitt rum skinande!

+ Har fått tillbaka motivationen att jag faktiskt VILL blogga igen, är bara tiden som är svår att få ihop.

+ Har bestämt mig för att börja äta hälsosammare och igår klarade jag en hel dag utan godis eller chips. Wihoo. Tro det eller ej men var ute och sprang också. Äter chiapudding till frukost idag, det här ska nog allt gå!

+ All min shopping senaste tiden, har verkligen blivit en hel del. Min triangl-bikini, Ariana Grande's parfym några shoppingrundor på stan och en shoppingrunda i butiken på jobbet. Shopping gör en verkligen lycklig!

+ Blev några soliga, varma dagar denna vecka och det uppskattar man så mycket efter vädret inte varit det bästa denna sommar.

+ Har börjat hitta och äta mer och mer god mat som är vegetarisk/vegansk. Oumph Kebab och Grill är mina nya favoriter!! Äter så gott som helt veganskt när jag är hemma, men på restauranger osv så brukar det bli vegetariskt.

-----------------------------

- Först här på minus kan väl alla pengar som flyger iväg på min shopping vara.

- Min mobilräkning från när jag var i NY i juni som måste betalas. Wifi:et var inte det bästa på hotellet och jag var rätt beroende av internet hela tiden så kostnaden för all 4G jag köpte blev rätt hög...

- Vädret denna sommar. Behöver väl inte säga något mer... haha

- Att jag inte hunnit ta hand om min lilla bloggish senaste tiden. Har saknat att blogga och göra fina inlägg här! Men hoppas det vänder nu.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo