FREBRUARI

Min pappa fyllde år så vi firade han i söndags, bakade en kladdkaka med dumletryffel och flingsalt. Suupergod, ni hittar receptet till den HÄR. Ser 100 gånger godare ut på bilderna med receptet, hade i min lite för länge i ugnen och sparade lite tid på att endast bre ut dumletryffeln, men den smakade riktigt bra trots det.

Igår var det upp till -20 grader ute så hade på mig min stickade yllekofta från Zara, men knäppte den som en tröja. Tyckte det blev fint och framförallt varmt, även fast det är omöjligt att inte frysa i dom graderna.

Åkte till gymmet imorse men direkt jag satte mig på bänken i omklädningsrummet så insåg jag att jag höll på få migrän då jag fick aura. Så var bara att åka hem, har dock aldrig kört bil tidigare med aura vilket egentligen borde vara rätt farligt då det är synbortfall jag får. Men klarade mig hem och sen har jag sovit bort värsta migränen i några timmar.

Nu ska jag till ica och hämta mitt paket från &otherstories som kommit, längtat efter det!!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas det är lite bättre med migränen ❣️ Åh, &otherstories har verkligen så mycket snyggt 😃nouw.com/emmaakarlegrund
madeleinepalo
madeleinepalo,
Jaa känns bättre nu <3 Visst har dom! 😊nouw.com/madeleinepalo
amandamkarlsson
amandamkarlsson,
Krya på dig! <3nouw.com/amandamkarlsson
madeleinepalo
madeleinepalo,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo