FYNDAT INREDNING

Idag har jag varit ledig och hade planerat att åka till möbelbutiker för att kika på bord, soffor och få lite inspiration.

Har inte hittat något soffbord som känns helrätt än. Hittade detta bord på Mio och gillade att det var lite annorlunda från andra marmorbord!

Det är faktiskt svårt med inredning att få det fint. Känns som det är enkelt att blanda för många stilar då det är så mycket olika saker som är SÅ fint men vill ha en röd tråd genom hela min inredning!

Åkte även förbi Fyndhörnan och har aldrig varit in i den lilla butiken tidigare men oj blev smått förälskad i det jag hittade där. Brickan, kaffekopparna och glasen. Älskar den här gamla stilen och det jag gillar mest är att det blir mer unikt då det är second hand.

Tycker nya, moderna produkter och stilar oftast kan bli så tråkigt och platt medan gamla stilar har lite mer karaktär oftast, mycket mysigare!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo