KLIPPA KORT +

Idag har jag en frisörtid bokat för att kapa av mitt hår igen. Klippte kort 1 januari nu i år men mitt hår gror på som ogräs så känner att det är dags igen! Är extremt skönt att ha kortare hår under vintern och då mitt hår växer så snabbt så hinner det ändå bli längre till sommaren, vilket är helt perfekt alltså.

Tänkte redan i somras klippa lite lugg men det blev mer inklippt i resten av håret. Frisyren känns så livlös när det bara är samma längd överallt och hänger långt, så känner att en lite kortare längd på håret än jag haft innan och en längre gardinlugg hade varit perfekt att börja med!

Men är supernervös som alltid innan jag går till frisören. Ifall man kan ha frisörskräck på samma sätt som man kan ha tandläkarskräck så har jag nog det haha! Är rädd att det skulle bli sämre än innan, att man inte alls passar i det, blir missförstånd mellan mig och frisören eller att det inte blivit som man tänkt sig. Brukar oftast kännas bättre några dagar efter jag gjort något nytt, måste alltid vänja mig vid det nya och sen börjar jag älska det istället. Så hoppas det är så det blir även denna gång!!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Kort hår är ju verkligen så snyggt 😍
nouw.com/emmaakarlegrund
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo