Bilder från min helg

Tre bilder från min helg som bestått av jobb men även lite annat. I fredags var det babyshower för min kusin Rebecca, myste även med min andra kusin som ni ser på första bilden här över. När jag kom hem körde jag på lite mini-spa, flera ansiktsmasker, färgade ögonbrynen och gjorde min hudvårdsrutin lite ordentligare än annars. Igår, lördag var jag hos Linn på kvällen efter jobbet, supermysigt!

Min söndag började på gymmet, hade väldigt mycket energi när jag vaknade så blev ett väldigt bra pass. Jag mår verkligen bra av att träna och blir på så bra humör! Älskar det.

Jag och Alex avslutade kvällen med filmkväll. Köpte lite snacks till det... Det är ju gott men jag mår verkligen illa nu efter haha, av allt socker och chips. Blir nästan äckligt tillslut! Sen testade jag lite kläder, blir lätt att jag fastnar i perioder när jag använder ca tre plagg och glömmer bort allt annat jag har i garderoben, blir tvungen att kolla igenom den lite då och då för att se vad jag har.

Idag matchade jag min beigea jacka tillsammans med t-shirten jag köpte i vintras på jobbet. Älskar när jag börjar gilla något speciellt och inser att jag ju faktiskt äger något sådant, som nu tillexempel en enkel brun t-shirt. Har blivit så rätt ofta den senaste tiden, men jag gillar det!

Gillar

Kommentarer

IsabelleIzzy
IsabelleIzzy,
Va mysiga bilder!
nouw.com/isabelleizzy
foodaholics
foodaholics,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo