Healthy cookie dough bites

Här kommer receptet på det godaste snackset att ha i kylen och äta när man känner sig lite hungrig. Så goda och mättande! Har nog bakat dom tre gånger bara senaste veckan. Känns som jag redan skrivit om dom flera gånger, men hoppas ni fattar hur goda dom är och att ni tar och bakar dom!!! <3

Chocolate Chip Cookie Dough Bites

1 Cup - Naturella cashewnötter

2/3 Cup - Havregryn

3 msk - Lönnsirap

1 tsk - Vanilj extrakt

1 msk - Kokosolja

1/4 Cup - Mini chocolate chips

Mixa havregryn och cashewnötter till ett pulver. Häll sedan i l lönnsirap, vanilj extraktet, kokosoljan. Mixa tills det är väl blandat. Men övermixa inte, annars blir det cashewsmör. Blanda ner choklad bitarna i degen. Rulla degen till bollar, KLART! Resterna kan man förvara i frysen.

Blir ca 15-17st. Tar ca 15 min att göra.

Så enkelt och så gott. Har kollat att en något överfull 1/3 CUP är lika mycket som 1 dl. Så om man inte har de amerikanska måtten kan man ju mäta ut ifrån det.

Man kan mixa cashewnötterna och havregrynen till ännu mer pulver än vad jag mixade dom här på bilderna, då blir själva degen ännu mer degig, om man säger så haha.

  • Recept

Gillar

Kommentarer

Linaerix
Linaerix,
Spännande 😊
nouw.com/linaerix
madeleinepalo
madeleinepalo,
Dom är så goda! 😊
nouw.com/madeleinepalo
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Men åh!! Dessa vill jag testa 😋🙌🏽🌱
nouw.com/emmaakarlegrund
madeleinepalo
madeleinepalo,
Ja det måste du!! 😊
nouw.com/madeleinepalo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo