ny jacka och bocka av min to do-list

Innehåller affiliate-länkar

Idag hade jag på mig min nya jacka. Älskar den! Här hittar ni den. Hade den tillsammans med mina kostymbyxor jag sydde själv i vintras och en vit polotröja. (Har även sytt ett par vita byxor, men dom blev lite för genomskinliga och har inte kommit på någon lösning för de problemet...)

Imorse åkte jag med mamma till Storheden och skickade även tillbaka något paket som skulle returneras. Sen gick vi i några butiker innan vi for hem och hängde med Bella och Razmus som kommit till oss. Var ut på en promenad med Dexter, luften känns så fräsch under hösten. Är kallt i luften men ändå värmer solen så härligt! Nu ska jag ta vara på att Razmus är här och gulla med han i väntan på att Alex ska sluta jobbet för att åka och hämta henne för att sen handla. I eftermiddag/ikväll ska jag passa på att bocka av lite mer saker från min to do-list. Blev väldigt inspirerad av DENNA video på Therese Lindgrens youtube-kanal att bara bocka av allt på en gång!!

Hur söt i hans nya hoodie han fick i 11års present nu i september. <3

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
wow så fin jackan var! kram <3
nouw.com/sandrakannasto
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
SÅ snygg kappa!! 🧡🍂💫✨
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg

Instagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepaloInstagram madeleinepalo